Skip to main content

Folkvang Storstua i Frogn

- anno 1917

Ungdomslokale som det først ble kjent som, vår kjære lokal-avis Akershus Amstidende skrev 9. januar 1917 bl.a.:

Det nye ungdomslokale i Frogn ligger paa en vakker aapen plads midt i flatbygden, paa gaardbruker Hans Røeds eiendom. Det er en ganske stor bygning paa 1 ½ etage, opført av reisverk efter tegning av bygmester Chr. Brun. Den maaler utvendig 22 x 10 ½ meter.

9. januar 1917 - Akershus Amstidene

Resten av artikkelen fra Akershus Amstidene og resten historien om Folkvang finnes godt beskrevet i vår jubileumsbok som er mulig få kjøpt av dere som har interresse.

Er du interresert i å kjøpe vår jubileumsbok?
Klikk på knappen nedenfor for å sende mail.

Oppgi din adresse,
så sender vi boken og faktura til den adressen.

Storstua i bygda

Folkvang fremstår i dag som et godt vedlikeholdt og profesjonelt hus for avvikling av møter, fester og arrangement av mange slag. Det er godt med plass både inne og ute og i samarbeid med Drøbak Frogn Idrettslag kan også idrettsbanen brukes ved store arrangement eller til parkering.

Eva Tenden driver Folkvang gjennom sitt AS og er den du møter som leietaker. Hun er viden kjent for sitt hyggelige vertskap og gode mat. Hun driver også de to restaurantene Kumlegården og Sjøstjerna i Drøbak.

Huset rommer storsal, liten sal og en salong og kan ved oppdeling med skyvedører tilfredsstille de fleste behov for størrelse fra 25 til 150 personer. Den store salen kan romme opp til 120 til bords (sammen med liten sal 150 personer) og er i sannhet en Storstue i bygda.

Våre lokaler seg godt til møter på dags- og kveldstid, utstillinger / messer, familietreff, bryllup, dåp, konfirmasjon, jubileer, firmafester, minnesamvær, human-etisk begravelse og lignende. Vanlig teknisk utstyr er tilgjengelig.